Saturday, May 14, 2022

Huomioita kansainvälisestä oikeudesta, valtioiden itsemääräämisoikeudesta, ei pidä uskoa kaikkea mitä ru-taustaiset Tass tmv Gomsolskaja Pravda tmv stalinistisia putin valheita jakava jakaa mukatotuutena


Huomioita kansainvälisestä oikeudesta, valtioiden itsemääräämisoikeudesta, ei pidä uskoa kaikkea mitä ru-taustaiset Tass tmv Gomsolskaja Pravda tmv stalinistisia putin valheita jakava jakaa mukatotuutena

Mikäli uskoisimme kaikki miehittäjä-Ryssän lausumat niin nyt pitäisi kilvan kalkan lähteä perumaan Suomen itsenäistyminen Ryssän vallan alta 1917 ja julistaa jääkärit maanpettureiksi?

Jääkärit Verner Gustafsson myöhemmin kenraali + Kosti Sundberg reserviupseerikoulun 1 johtaja ylittävät piikkilankaestettä ns. Pfadfinder-kurssilla keväällä 1915.


Pakko antaa huomautus hieman epätosista paikkansapitämättömistä lausumista Terhi Kiemungille:

https://sinimustaliike.fi/blogit/terhi-kiemungin-puhe-tampereella-12-3-2022/ = Suulliset lupaukset,  suulliset väitteet eivät kansainvälisessä oikeudessa ole edes hyvää päivää kummempia. 

Putinin väitteet Gorbatsoville annetusta Saksan yhdistymisen jälkeisestä Naton laajenemisesta eivät voineet koskea millään muotoa Suomea Romaniaa tmv:kaan. Valtio-oikeudessa kukin valtio määrittelee tarpeensa ja Natoonkin oli avointen ovien politiikka sinne ovat muut hakeutuneet aiemmin kuten nyt Ruotsi ja Suomikin.


Natosopimuskin on sopimus vasta kirjattuna, ei suullisen puheen perusteella heitetty herja. Siksi ei kannata putinin valheita levittää totena saati mitenkään pätevinä ilmaisuina. Suomen etu on heikko Ryssälä jotta alueemme palautuisi kuten itsenäisyytemmekin tuli kun Ryssä oli sisällissodassa.

Tasavallan presidentin ja pääministerin yhteislausunto Suomen Nato-jäsenyydestä 12.5.2022

Aluepalauttajana Seppo Lehto vaatii kansainvälisen oikeussäännöstön perusteella kaikkien hyökkäyssotien saantojen peruutuksia kuten on toimittu Irak vs Kuwait sekä Serbia vs Kosovo tapauksissa:


Seppo Lehto heilaa Herran siunausta Hämeenpuistossa 1.5.2022 Valkoinen Vappu

https://Sinimusta-Liike.blogspot.com




Historioitsija aluepalauttaja eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto 


PS: Taustani kansainvälisestä oikeudesta Tampereen yliopistosta abroa suoritettu, jotta perustietämys on edes perusteiden tasolla.
Valitettavasti punikkiyliopiston arvot vs arvottomuudet kyllä paistoivat niin 1980-luvulla kuin nykyäänkin tätä orjan kieltä ja Ryssän näkemysten hyväksyntää, mutta jos ihan oikeasti johonkin pyritään, niin luetaan kirjaukset tausta huomioiden kansainvälisen oikeuden sopimuskäytänteistäkin. Niihin ei kuulu pelkät suulliset lupaukset, vaan sopimuskäytänteet kirjataan ja vahvistetaan teoin kuten esimerkiksi.

Timo Rumpunen ja Seppo Lehto Valkoinen Vappu 1.5.2022 Hämeenpuisto Tampere. Toivoa paremmasta?


----------------------------------------
Kuvastoa Valkoinen Vappu Tampere 1.5.2022

https://SeppoLehto.blogspot.com Klikkaa blogi auki.

https://Sinimusta-Liike.blogspot.com sivustoilla lisää kuvia videoita

-------------------------------------------------
---------------------------------

No comments:

Post a Comment