Wednesday, February 22, 2023

Sinimustan liikkeen itsepetos 88 (=Heil Hitler) eduskuntaehdokas SKP1918 ja Ryssän #rauhanliike tavoittein: Ei Suomea Natoon


Sinimusta liikkeen ensimmäisistä eduskuntavaaleista tavoitteineen ja ehdokkaineen, ehdokasasetteluna kysymyksiä? 

Jos tavoite oli vain #HeilHitler = 88, niin ok, mutta jos olisi ollut tarkoitus vakuuttaa äänestäjiä, niin olisi pitänyt olla #Natomyönteisiä tilanteessa missä Ryssä miehittää Suomenkin alueita tai ainakin ottaa ehdokkaiksi sellaisia joilla vakuuttava näyttö näkemyksille eikä sokeus.

Sinimustan liikkeen itsepetos 88 (=Heil Hitler) eduskuntaehdokkaat SKP1918 ja Ryssän #rauhanliike (kusetus) tavoittein: ... No onhan näitä muitakin, mutta ovat nyt eduskuntapuolueina liki paatuneita kommunisteja myöden heränneet, jospa kohtalokseen koituu itä-Karjalan kommunistien kohtalo joukkoteloituksina oman kansansa desantteina (Kepu, SKP:n vanhat uusilta nimiltään: Vasemmistoliitto ja Vihreät, sekä SDP valtiopetospuolue 1918)


 Ei Suomea Natoon, tarkoittaa että pyrkivät siihen mistä on pyritty eroon koko itsenäisen Suomen ajan, osin alueitamme Ryssälle jouten luovuttamaan miehitetyiksiSeppo Lehto, en liene ainoa, joka on vilpittömästi pettynyt että #kansallismielisenä liikkeenä ja historialista IKL- ja AKS-perintöä markkinoinut, ei oikeasti ollutkaan perinteisellä historiallisella linjallamme, vaan omaksunut orjan / koiran myötäilyn suhteessa Ryssään, ikiaikaiseen viholliseemme 1480-luvulta alkaen.

Seppo Lehto Huk, historioitsija, aluepalauttaja

Katsotaan onko eurovaaleissakaan oikeaa poliittista toimijaa luvassa, vai jatkuuko ryssänkätyrien kuurupiilo ja kusetus km-liikkeinä itseään markkinoivissa?


---------
Sinimustaa liikettä äänestävät pelaavat miehittäjä-Ryssän pillin mukaan kuten muutkin kusetuspuolueet. Täkynä oli toki kunnioitettavasti toisin kuin muilla tavoite: Suomi suomalaisille, mutta vero-oikeuteen, millä siihen voimakkaasti vaikutettaisiin, ei ollut julkisia kannanottoja, eikä tietotaitoa kommentoida, saati yli 400 000 julkisen vallan orjana olevan ulosottolainsäädännön mielettömyyksien purkuun.
--------------------
Kun naapurina on miehittäjä-Ryssän saastainen sotarikollinen parasiittivaltio, mikä ei noudata mitään sopimuksia, vaan kavaluudella iskee aina kun mahdollista, ei argumentit päde kuin mattoa ostaessa. Vain voimakas liittolainen jatkosodassakin pelasti meidät, ei liittoutumattomuus. 

#SeppoLehto historioitsija 
  
-----------------------
Pro vahva Nato + aluepalautukset kaikille Ryssän siirtomaatavoitteista kärsineille kansoille, valtioille:
----

https://sinimusta-yhteistyo.blogspot.com/

--

No comments:

Post a Comment